ȘTIRI

Cei mai buni producători de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022

Vizualizări:7     Autor:Editor de site-uri     Timpul publicarii: 2021-10-30      Origine:teren

Pompele de căldură cu sursă de aer sunt o soluție de încălzire foarte eficientă și regenerabilă pentru mulți proprietari.Aceste aparate valoroase ajută la economisirea facturilor la energie, au o amprentă redusă de carbon, au un coeficient de performanță sezonier ridicat (SCOP), pot fi utilizate pentru încălzire și răcire, au întreținere redusă și o durată de viață lungă și elimină nevoia de stocare a combustibilului. .


Există un număr tot mai mare de furnizori care produc pompe de căldură fiabile cu surse de aer.Cu toate acestea, mai multe notabile furnizori de pompe de căldură cu sursă de aer stai deasupra celorlalti.Aici este o prezentare cuprinzătoare a celor mai bune mărci de pompe de căldură cu sursă de aer din 2022.



1. Mitsubishi Electric


Mitsubishi Electric este un pionier în conceperea și dezvoltarea tehnologiei pompelor de căldură regenerabile.Compania a fost lider furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer.De asemenea, își oferă pompele de căldură și alte aparate la prețuri competitive.


Gama Mitsubishi de pompe de căldură cu sursă de aer este cunoscută sub numele de Ecodan.Pompele de căldură Ecodan sunt comercializate în clădiri comerciale, mici puncte de vânzare cu amănuntul și proprietăți rezidențiale.Nu este greu de înțeles de ce Mitsubishi Electric este considerat unul dintre cei mai importanți producători de pompe de căldură din lume.


Unul dintre modelele lor de top este sistemul Ecodan PUHZ Ultra Quiet.Această pompă de căldură compactă cu un singur ventilator este proiectată pentru a crea un zgomot minim.Aparatul utilizează o tehnologie sofisticată pentru a oferi niveluri de eficiență ridicată și pentru a îndeplini standardele interne de dezvoltare.


Ecodan Monobloc este, de asemenea, printre cele mai populare pompe de căldură cu sursă de aer ale companiei.Ecodan Monobloc este o unitate autonomă capabilă să funcționeze fiabil în condiții extreme.Acest model popular este, de asemenea, destul de silențios și întreținere foarte redusă și oferă un raport calitate-preț excelent.


Un alt exemplu notabil al inovației Mitsubishi este modelele Ecodan pentru protecția coastelor.Compania a proiectat aceste pompe de căldură cu sursă de aer având în vedere mediul corosiv din apropierea mării, permițând oamenilor care locuiesc în apropierea corpurilor de apă sărată să genereze căldură în mod fiabil.


2. SPRSUN


SPRSUN este una dintre cele cu cea mai rapidă creștere furnizori de pompe de căldură aer-apă astăzi.Fondată în 1999, SPRSUN are peste două decenii de experiență în producția de pompe de căldură pentru consumatori.Compania a investit masiv în cercetare și dezvoltare pentru a-și perfecționa tehnologia pompelor de căldură.Se vede prin calitatea și performanța aparatelor lor.


cei mai buni producatori-de-pompe-de-caldura-sursa-de-aer-din-2022


SPRSUN furnizează pompe de căldură în mai mult de 60 de țări și are o gamă largă de opțiuni de pompă de căldură de înaltă calitate, de la pompe de căldură rezidențiale compacte pentru piscine până la pompe de căldură comerciale considerabile.SPRSUN oferte pompe de caldura pentru piscina, pompe de căldură cu sursă de aer DC Inverter și pompe de căldură aer-apă.Pompele de căldură pentru piscine sunt ideale atât pentru piscinele supraterane, cât și pentru cele îngropate.


Pompele de căldură DC Inverter split și monobloc reglează automat turațiile compresorului pentru a asigura temperaturi stabile în cameră și pentru a reduce consumul de energie.Opțiunile pompelor de căldură de la SPRSUN au devenit din ce în ce mai populare în rândul gospodăriilor și al întreprinderilor datorită performanței, eficienței ridicate, designului și durabilității.



3. Samsung


Acest gigant sud-coreean al producției electrice este probabil pe fiecare piață de electrocasnice la care vă puteți gândi.Ca atare, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că fac unele dintre cele mai bune pompe de căldură cu sursă de aer.Samsung a petrecut mulți ani și a investit resurse vaste în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei pompelor de căldură.


Acest lucru a dus la o gamă impresionantă, de înaltă performanță și la prețuri competitive pentru pompe de căldură cu sursă de aer.La fel ca mulți furnizori de pompe de căldură, pompele de căldură cu sursă de aer Samsung reprezintă o extindere și o reamenajare a produselor lor de aer condiționat, care sunt deja de top.Marca Samsung de tehnologie regenerabilă este cunoscută sub numele de Samsung Eco Heating System (EHS), care oferă diverse opțiuni de pompă de căldură cu sursă de aer.


Compania este cunoscută pentru unitățile sale exterioare compacte, cu conectivitate excelentă, permițându-vă să controlați de la distanță aparatele.Unul dintre cele mai populare modele de la Samsung este unitatea EHS TDM.Acest sistem exterior all-in-one este o soluție de încălzire foarte eficientă și rapidă.


O altă opțiune populară este Samsung EHS Monoblock.Această unitate de calitate superioară este compactă, ușoară, foarte silențioasă, funcțională fiabil în condiții extreme, întreținere redusă și are capacitatea de a genera apă caldă.Samsung declară că utilizează tehnologia eficientă a pompei de căldură pentru a oferi un confort optim și costuri operaționale reduse.


4. LG


La fel ca Samsung, LG are mâna în aproape orice industrie de electrocasnice.Compania sud-coreeană este un top furnizor de pompe de căldură cu sursă de aer.Gama de pompe de căldură LG cu sursă de aer este cunoscută sub numele de THERMA V. Aceste aparate sofisticate utilizează cea mai recentă tehnologie de încălzire, eficiență și conectivitate, inclusiv telecomandă fără fir prin aplicația ThinQ de la LG.


Pompele de căldură LG permit programarea periodică, controlul temperaturii apei, funcționarea de urgență a căldurii și modul de funcționare silențios.Gama THERMA V are patru modele de pompe de căldură, inclusiv:

· THERMA V Monobloc – Unul dintre cele mai populare și mai eficiente modele de pompe de căldură de pe piață.Este compact, silențios și oferă o sursă de apă caldă scăzută până la medie.

· THERMA V Split – Dispune de o unitate interioară și exterioară potrivită atât pentru proprietatea nou construită, cât și pentru proprietatea renovată/modernizată.

· THERMA V Split High Temperature – Acest model cu două unități de înaltă temperatură este potrivit pentru proprietăți mai vechi și mai puțin izolate și proprietăți renovate

· THERMA V Monobloc R32 – Cea mai recentă adăugare la linie, foarte eficientă, silențioasă și rezistentă la coroziune, care utilizează agent frigorific ecologic. Această unitate permite, de asemenea, încorporarea panourilor solare și a cazanelor standard în designul de încălzire și răcire.


5. Hitachi


Hitachi este renumit în întreaga lume pentru că oferă o gamă largă de tehnologii inovatoare, inclusiv sisteme cu pompe de căldură cu sursă de aer.Linia de pompe de căldură cu sursă de aer Hitachi este cunoscută sub numele de Yutaki.Se mândrește cu diferite unități de înaltă calitate, cu dimensiuni și capacități diferite.Aceste aparate vă vor asigura toate nevoile dvs. de încălzire a spațiului și apă caldă, reducând în același timp în mod semnificativ facturile la energie și emisiile de carbon.


Pompele de căldură Yutaki sunt aparate compacte și foarte eficiente.Unitățile oferă control și confort printr-o telecomandă intuitivă, permițându-vă să reglați eficient temperaturile spațiului.O altă caracteristică utilă găsită în linia de pompe de căldură Yutaki este controlul de vacanță „One-Touch”.Această funcție vă permite să controlați temperaturile proprietății dvs. în timp ce sunteți plecat.


Pompele de căldură cu sursă de aer Yutaki pot funcționa în mod fiabil chiar și în condiții extreme și dispun de tehnologie de compensare a intemperiilor.Există trei modele principale de pompe de căldură cu sursă de aer în linia Yutaki - Yutaki M, Yutaki-S și Yutaki S-80.Yutaki-M este un sistem compact de pompă de căldură pentru exterior, cu telecomandă fără fir.


Yutaki-S este un sistem split pompa de caldura cu unități interioare și exterioare care generează apă caldă.Acest model este potrivit pentru încălzirea piscinelor.Yutaki S-80 reprezintă un sistem de pompă de căldură împărțit aer-apă cu unități interioare și exterioare.Este o soluție ideală pentru încălzirea spațiului și apă caldă, autonomă și foarte eficientă.


6. Vaillant


Vaillant este unul dintre cei mai mari producători din industria de încălzire.Deși acest furnizor este asociat în mod obișnuit cu cazanele pe gaz, Vaillant este lider în domeniul tehnologiei de încălzire din surse regenerabile.Una dintre cele mai avansate pompe de căldură cu sursă de aer de pe piață este linia aroTHERM de la Vaillant.Această linie de pompe de căldură de calitate superioară include:

· Pompă de căldură aer-apă aroTHERM – Disponibilă în 4 dimensiuni pentru a se potrivi cu multe aplicații de proprietate.Oferă o eficiență energetică excelentă într-un design compact și silentios.

· Pompă de căldură hibridă aroTHERM – Dispune de tehnologie inovatoare care vă permite să utilizați surse de încălzire tradiționale și regenerabile.Puteți comuta între pompa de căldură și boilerul dvs. în funcție de cea mai eficientă sursă de energie la momentul utilizării.

· Pompă de căldură aroTHERM Split aer-apă – Gama divizată de pompe de căldură include cinci modele de diferite dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor game rezidenţiale.

· Pompă de căldură aroTHERM Plus aer-apă – O unitate nouă, foarte eficientă, silențioasă și rezistentă la sare.


7. Daikin


Daikin este o companie japoneză care este unul dintre cei mai importanți inovatori și furnizori de unități de aer condiționat și sisteme de răcire la nivel global.Daikin are o istorie lungă și de succes de a oferi tehnologie de control al climei de când a fost înființată în 1924. Firma furnizează sisteme de pompe de căldură pentru proprietăți comerciale, proprietăți rezidențiale, depozite, facilități medicale, facilități de vânzare cu amănuntul și aplicații marine.


Daikin a investit milioane de dolari într-un centru avansat de cercetare și dezvoltare.Tehnologia pompelor de căldură este una dintre cele trei tehnologii de bază care stau la baza operațiunilor lor globale în spațiul de control al climei.Compania se mândrește cu tehnologia pompei de căldură și invertor care oferă o eficiență energetică optimă.


Daikin are, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de pompe de căldură cu sursă de aer, potrivite pentru încălzire și alimentare cu apă caldă printr-un sistem integrat de încălzire și alimentare cu apă caldă.Unitățile lor interioare și exterioare, proiectate în mod unic, oferă operațiuni ultra-silențioase, facilitate prin distribuția naturală a căldurii prin convecție și compresoare cu invertor.


8. Dimplex


Dimplex oferă soluții de încălzire electrică de aproape 70 de ani.Dimplex este o divizie a Glen Dimplex Group, una dintre cele mai mari companii de încălzire electrică din lume.Compania oferă o gamă de vârf de tehnologii regenerabile.Aceste pompe de căldură sunt perfecte pentru proprietăți comerciale și industriale, deoarece pot satisface cerințe uriașe de încălzire.


Pompele de căldură Clasa A au un design extrem de eficient din punct de vedere energetic și reduc semnificativ costurile operaționale.Pentru o flexibilitate completă în proiectarea sistemului, puteți combina pompele de căldură cu sursă de aer de la Dimplex cu o gamă largă de accesorii de sistem compatibile, cum ar fi sistemele de apă caldă menajeră și rezervoarele tampon.


Una dintre cele mai populare unități de la Dimplex este sistemul LA35TUR.Această pompă de căldură are o construcție izolată fonic și un ventilator controlat electronic pentru a asigura o funcționare silențioasă.De asemenea, dispune de reglare integrată care permite funcționalitate dublă - încălzire în timpul iernii și răcire în timpul verii.În general, Dimplex are inovația, expertiza și experiența necesare pentru a dezvolta sisteme de pompe de căldură extrem de eficiente și continuă să fie un popular marca pompei de caldura cu sursa de aer pentru mulți proprietari.



Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Un profesionist Producator pompe de caldura Din 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Contactați SPRSUN.Asistență 7/24.Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Tel: 0086-20-82181867
Telefon: 0086-18933985692
WhatsApp: 0086-18933985692